Majlis Perkahwinan Serina Chef Wan


Majlis Akad Nikah Serina & Salahuddin yang berlangsung di Masjid Wilayah Persekutan Jalan Duta Kuala Lumpur, Selamat diIjabkabulkan pada 1hb Januari 2010 jam 11 pagi berjalan dengan sempurnya. Firman Kreatif (Photography) diberi kepercayaan oleh Katerer Warisan Baiduri Sdn Bhd.untuk merakamkan detik detik bersejarah pernikahan anak kepada tukang masak tersohor Chef Wan.

Majlis perkahwinan Serina dan Gavin yang berketurunan London-Irish, dengan gilang gemilang di adakan di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta.

Gavin datang dengan tujuh dulang hantaran bersama mas kahwin sebanyak RM1,000.Hantaran yang dihadiahkan kepada Serina berupa sepersalinan baju, kain telekung, beg tangan, gelang tangan, cek bernilai RM30,000, al-Quran dan kek serta sirih junjung.

Gavin pula menerima balas sembilan dulang teridiri daripada Al-Quran, Telefon bimbit, tali leher, jam tangan, kemeja, minyak wangi, tali pinggang, kek dan sirih junjung sebagai balas.

Sesuai majlis pernikahan dan sessi bergambar. Pasangan pengantin menuju ke Dewan Jamuan di tingkat bawah Masjid Wilayah Persekutuan bagi menikmati hidangan yang disajikan.

Chef Wan menempah hidangan untuk jamuan tetamu khas seramai 250 orang dari kalangan anggota kedua-dua belah keluarga dan saudara terdekat.